sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Juomarepputestiä ja verkkasuunnistusta

Kevät tullee! Talven mittaan suksenpohjia tuli kulutettua reippaat 500 kilometriä, mukana pari massahiihtoa. Finlandia meni iisisti, Vuokatti ei. Syksyllä kuntosalimaikan kanssa asetettiin punttiohjelmalle tavoite parantaa tasatyöntöä ja melontalihaksia. Pertsa-Finlandian perusteella tulosta on tullut, hyvä. Vapaan Vuokatin hiihdosta en viitsi kommentoida.

Nyt on sitten kova kiire saada myös juoksukilsoja alle ennen seuraavaa kuntotestiä (HCR 7.5.), ja tämänpäiväinen parituntinen lenkki sujui hauskasti uutta juomareppua testaillessa. Pienten alkusäätöjen jälkeen tuntui hyvältä, ja mietin jopa että reppu saattaa toimia paremmin kun lisää fleecen lisäksi muutakin painoa mukaan. Täällä voi jo juosta ilman takkia, ja sehän saa mielen virkeeksi jos mikä!

Melontalihasten parantumista pääsee näillä näkymin testaamaan vasta seuraavassa kisassa, missä asiassa kyllä annetaan kovasti tasoitusta viime vuoteen ja kisasiskoihin nähden. Tulevan kesän kutkuttavat tavoitteet selkenee pikku hiljaa. Nuuskaa kairaamaan?

Iltapäivän ohjelmassa vielä pyörän virittelyä uudella pumpulla ja pinnankiristäjällä, sekä äänestys ja vaalivalvonta. Lähiviikkoina kirjoitan AC24-kisamuistelon, ennen kuin muistot sekoittuu uusiin vastaaviin, toivottavasti yhtä mahtaviin.

Laura
(Ulkomaankisatarjonnan katsastuksen tulos: Åreen 2012.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti