perjantai 24. syyskuuta 2010

Ja käy!


"Tämä ei jää tähän", totesimme kaikki Alggahallin tyttäret ensimmäisen seikkailukisamme päätteksi Muoniossa, hotelli Jeriksen pihassa heinäkuussa 2010.

Tähän blogiin laitamme muistiin treenien ja kisojen tunnelmia tulevilta ajoilta. Ensimmäinen yhteinen koitos on takana, ja Muoniolla, Jerisjärvellä, Pallaksella ja AC24:lla erityinen paikka mielessä. Tulevat suunnitelmat tarkentuvat hiljalleen, ja niistä sitten lisää myöhemmissä jaksoissa.

Sillon liikkuu!

3 kommenttia:

 1. "Kajaanissa kajahtaa" -kisa on harkinnassa. Kuitenkin toivo siitä, että AC24 järjestettäisiin jälleen ensi vuonna, elää vahvana! Lapin luonto on vaan lähellä sydäntä.

  Pohjoisessa on kovasti koiran koulutus käynnissä ja kaikki elkeet antaa ymmärtää, että kunhan päästään pidemmille lenkeille niin energia tulee loppumaan todella paljon aikaisemmin minulta kuin koiralta. Kirittäjä siis löytyy kevääksi!

  Jokohan varattaisiin seuraava viikonloppu treenien merkeissä?

  VastaaPoista
 2. Syyshölläämisen ja paljojen työkiireiden myötä treeni-intoa piisaa taas ihan vähän enemmän kuin jokanaisoikeudelliset rajat kuten vuorokauden 24 tuntia antavat myöten. Poljentoa Vantaan suunnalla on haettu kuntosalin ja spinning-tuntien riemusta, uusien lähimetsäpolkujen lällyistä ja mäistä, ja tänään vihdoin LUMITÖISTÄ! Jjee!

  Osa lumesta ehti tietty päivän taitossa muuttua kuraksi, mutta pitihän sinne lenkkareita lähteä sohjoon sovittamaan palauttavan hölkän merkeissä. Ja heittää pari lumipalloa liikennemerkkeihin. Jokavuotinen ensilumen ihme vei taas mennessään!

  Kajahtaako Kajaanin kisailu intin pyöriin, joista meillä ei oo mitään hajua saati kokemusta?

  Ensi talveksi hiihtoleirit merkattu Leville ja Vuokattiin. Ja maastojuoksulenkkarit tilattu. Kaikki kohdillaan, joko reenataan?

  VastaaPoista
 3. Levin hiihtoleiri jäi valitettavasti minun osaltani tyngäksi suksien puutteen vuoksi. Eilen sukset saapuivat Rovaniemeltä ja tänään kävin hiihtämässä. Tosin koiran kanssa hiihtäminen ei ollutkaan niin yksinkertaista kuin luulin... Varsinkaan kun lenkin alussa sukset upposivat järven jäälle nousseeseen veteen ja jäätyä jäpsähtivät! Seuraavalla kerralla paremmalla onnella. Nyt katsastamaan naapurimaan seikkailukisatarjontaa!

  VastaaPoista